Daily Archives: 03/10/2019

Литерарни радови:
Теодора Костић 4/1
Страхиња Тодоровић 4/2
Вељко Лазаревић 4/2
Тара Костић 4/1
Миљана Соколовић 4/1

Ликовни радови:
Неда Голубовић 3/2
Нeда Тодоровић 6/2
Сара Ђокић 6/2
Маја Тодоровић 2/2
Мила Милошевић 2/1

Е-пријава првака
Office 365 Education

Електронска пошта

Продужени боравак
Распоред звона

Преподне:

 • 1.час 08:00 – 08:45
  2.час 08:50 – 09:35
  3.час 09:50 – 10:35
  4.час 10:50 – 11:35
  5.час 11:40 – 12:25
  6.час 12:30 – 13:15


Пoподне:

 • 1.час 13:30 – 14:15
  2.час 14:20 – 15:05
  3.час 15:20 – 16:05
  4. час 16:20 – 17:05
  5. час 17:10 – 17:55
  6. час 18:00 – 18:45